Meblo-Dekor

Ukratko

Tapeciranje namještaja pametan je izbor ako se nalazite u situaciji da se stari namještaj uklapa u Vaš prostor ali ne izgleda kao prije. Nemojte više gubiti vrijeme, jer svoj stari namještaj možete uljepšati po Vašoj želji.
 
Prema zahtjevima naših korisnika, prilagodili smo usluge korisnicima, a dugogodišnje iskustvo čini nas stručnjacima u tapeciranju namještaja. Tapeciramo stilski i klasični namještaj, a zajedno s vama biramo materijale i boje kako bi sve bilo upravo onako kako ste zamislili.
     

O nama

Meblo-Dekor djelovanjem u republici Hrvatskoj postoji jos od 1993. god. Preoblikovanjem u 2018. godini., počinje novu eru svoga rada na ovim prostorima pa se tako sada Meblo-Dekor Obrt za tapeciranje nameće kao nova /stara obiteljska tvrtka. U Kastvu na adresi Trinajstići 94/1 gdje se nalazi i naš pogon za izradu i tapeciranje namještaja možete naći sve potrebno za tapeciranje namještaja, ali i ostale materijale za izradu zavjesa i dekoracija .

Kontakt

Naša djelatnost obuhvaća:

   
Tapeciranje svih vrsta sjedećih garnitura

Trosjedi, kauči, sofe, fotelje, kuhinjske stolice, kutne garniture te brodski program - hotelski program: kreveti, salonske i restoranske stolice.

Šivanje

Šivanje zavjesa, zastora, dekorativnih jastučića prekrivača. Savjeti te pomoć oko dizajna i odabira materijala za tapeciranje.

Izrada namještaja

Izrada namještaja po mjeri i želji kupca je ono čemu težimo kako bi Vaš dom oblikovali po vašem životnom stilu.

Prodaja

U našem poslovnom prostoru možete pronaći veliki izbor materijala za tapeciranje kao i materijale za zavjese i zastore provjerenih proizvođača …